КиноНовинки

Звездна премиера на „Лъжите в нас“ (снимки)

Звездна премиера получи сериалът на Нова тв. Много известни гости минаха по червения килим и изгледаха първия епизод на семейната драма в киносалона.

Сюжетът…

Сериалът ще разказва за могъщото семейство Шейтанови, което има проспериращ бизнес в сферата на дърводобива, където патриархът на рода Константин Шейтанов управлява с желязна ръка и е готов на всичко, за да опази интересите си. В ролята на властния и контролиращ бизнесмен влиза актьорът Емил Марков.

В навечерието на сватбата на неговата дъщеря Рая (Радина Думанян) с проспериращия в компанията Сава (Орлин Павлов) се случва природно бедствие, причинено от незаконно изсичане на дървета. Това бедствие ще отключи след себе си множество катаклизми в самото семейство.

Паралелно с историята от настоящето, ще се покажат и събития от миналото в годините от преди прехода, които ще дадат началото на голямата дърводобивна империя на Шейтанов, като с това зрителите ще видят някои тъмни тайни, заплетени схеми и лъжи.

„Влизам в едно уникално много богато семейство, но се оказва, че обичайки Рая, аз започвам да се раздвоявам. Въпросът е дали любовта ми към нея ще оцелее“, сподели Орлин Павлов, когото ще гледаме в ролята на Сава.

В „Лъжите в нас“ зрителите ще видят любимите актьори Емил Марков, Диана Димитрова, Радина Думанян, Орлин Павлов, Владо Пенев, Йоана Буковска, Ирен Кривошиева, Дарин Ангелов…

„Надявам се зрителите да възприемат положително това, което сме направили, тъй като се постарахме много. Вълнувам се, защото предстои да покажем едни съвсем различни лица. Героинята ми е много различна и дори се наложи да променя и начина си на говор за тази роля“, коментира Диана Димитрова, която е в ролята на Ирина, и ще обърка плановете в живота на всички в сериала.

„Аз не бях гледал нищо досега. Много ми хареса. Много хубаво играя, но и колегите играят страхотно“, с усмивка и скромност заяви Емил Марков, който е в ролята на Константин Шейтанов. Актьорът добави, че удовлетворението е голямото, когато видиш резултата от работата си.

Зад най-новата продукция на Нова тв стоят създателите на успешните сериали – „Откраднат живот“ и „Дяволското гърло“ – Dream Team Group. „Лъжите в нас“ е по идея на Христина Апостолова. Режисьор и креативен продуцент е Павел Веснаков, сценарият е дело на Елена Ермова и Дилян Павлов, главни оператори са Иван Вацов и Орлин Руевски.

„Това е най-сложният проект, който сме правили. Благодаря на всички колеги, които ежедневно се борят заедно с мен това да се случи. Благодаря на актьорите, които оставят нещо от себе си във всяка сцена“, призна пък режисьорът и креативен продуцент Павел Веснаков.

„Искам да благодаря на Нова тв и на всички колеги от Dream Team, които живеем „Лъжите в нас“. Наистина минахме през много трудности, студ, но и през много любов. Любовта на тези хора, с които работим по този проект. Благодаря ви, колеги“, сподели след прожекцията продуцентът Евтим Милошев.

Можете да гледате „Лъжите в нас“ от вторник до четвъртък от 20.00 часа по Нова тв.

Снимки: Нова тв

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *