Добра формаНовинки

20 минути за съвършено тяло? Напълно реално е

Най-добри резултати дават упражненията на гладен стомах рано сутрин. Достатъчно е да отделите 20 минути, за да се радвате на стегнати форми.

Защо да тренирате сутрин? Защото така ще бъдете сигурни, че ще намерите време за упражненията. Иначе в течение на деня по-важни ангажименти могат да изместят спортните ви занимания. Освен това е доказано, че хората, които тренират рано сутрин, изпитват по-малък глад през деня. И още нещо – сутрешният спорт ви зарежда с енергия и подобрява функциите на мозъка. И не на последно място – сутрешните тренировки изгарят с 20% повече калории от вечерните.

Кардио упражнения. Те дават страхотен резултат. Тичайте 20 минути на място, скачайте или правете бързи клякания. Дайте максимума от себе си.

Зумба. Освен че ще горите калории, ще се и забавлявате. Пуснете си любимата музика и се отдайте на танците.

Танци. Можете да импровизирате смело. Започнете бавно, с най-ниската възможна скорост, за да загреете мускулите. След 7 минути започнете да увеличавате темпото. А останалите 13 минути танцувайте с максимална скорост.

Йога. С 20 минути йога упражнения на ден ще намалите мастните натрупвания, ще се освободите от стреса и ще увеличите енергията и концентрацията за целия ден.

Дали 20 минути упражнения са достатъчни? 20-минутно сутрешно натоварване ще ви даде желаните резултати. Ако искате те да се появят по-бързо, променете и режима на хранене.

 

Ето я „вълшебната“ супа на Салма Хайек за перфектна форма

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *