КрасотаНовинки

6 съвета, които ще ви направят неотразими

Благодарение на тях точно за 30 дни ще подобрите значително състоянието не само на кожата и косата, но и на целия организъм.

Съвет 1. Всяка сутрин изяждайте по една лъжичка смляно ленено семе с чаша топла вода половин час преди закуска.

Какво ще ви даде то? Ще прочисти организма ви. Благодарение на него кожата ви ще придобие равен цвят и свеж вид. Лененото семе се отразява благотворно и на ноктите,и косата.

Внимание! Не трябва да се консумира от хора, които имат камъни в бъбреците или жлъчката.

Съвет 2. Ежедневно включвайте към салата и варено цвекло – на обяд или вечеря, както ви е удобно.

Какво ще ви даде то? Цвеклото е уникален продукт, прочистващ кръвта. А кръвта е един от показателите за красива външност. Цвеклото ще се отрази положително както на състоятнието на кожата, така и на работата на вътрешните органи.

Съвет 3. Всеки ден, час преди да си легнете, нанесете върху добре почистеното лице маска от глицерин и витамин Е. За да я приготвите се нуждаете от 30 г глицерин и 10 капсули витамин Е.

Какво ще ви даде тя? Бръчките ще се изгладят, а цветът на лицето ще стане по-здра и равномерен. Това е едно от най-ефективните средства срещу бръчките пачи крак в ъгълчетата на очите.

Съвет 4. Ежедневно консумирайте поне по 50 г ядки – независимо какви.

Какво ще ви дадат те? Косата и ноктите ще ви кажат голямо „благодаря” точно 2 седмици по-късно.

Съвет 5. Веднъж на три дни глезете косата с маска от горчица на прах, която сте разбъркали с малко масло от репей или пшеничен зародиш, до получаването на гъста каша. Нанася се върху влажна коса и след 20-30 минути се измива – първо с шампоан, след това и с балсам. Препоръчително е, докато сте с маската, да завиете главата с топла кърпа.

Какъв ще бъде резултатът? Точно след един месец косата ще стане мека, разкошна, подхранена и здрава.

Съвет 6. Ще бъде чудесно, ако успеете да заредите козметичната си масичка у дома с масло от амарант. Основната съставка на този продукт-чудо е сваленът, който ефективно защитава епителните клетки на кожата от ултравиолетово облъчване, радиация, ниски и високи температури, а също така и от възпалителни процеси. Практически маслото попива в кожата на 100% и се бори отлично с бръчките, изгарянията, белезите, стриите, както и с всякакви кожни дефекти. Можете да използвате маслото както за измиване на лицето, така и на тялото.

Какво ще ви даде? Ще ви избави от много проблеми. Единственият му недостатък е по-високата цена. Но пък специалистите казват, че си струва!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *