Дестинации & Дегустации

Амстердам, Лондон и Ница през пролетта

Пролетта ни кани да стегнем куфарите и да тръгнем на път. Планирайте поне един по-дълъг уикенд и се насладете на красотата на пролетните пейзажи.

Има три места, на които това може да се превърне в истински празник. Защото сме сигурни, че съвсем скоро и коронавирусът ще си отиде, като зимата… В началото на май много от мерките ще отпаднат. И ще можем да хванем самолета!

Амстердам, Холандия

Няма нищо по-вълнуващо от полята с лалета в Холандия. Фестивалът на лалетата се случва всяка година тук. До 30 април из цял Амстердам можете да се насладите на невероятни цветни композиции. А на 23 и 24 април можете да видите страхотния Парад на цветята. Едно от най-невероятните места в света е паркът Кукенхов. На площ от повече 32 ха има повече от 4,5 милиона цветя. Невероятно, нали?

Лондон, Англия

Повечето хора асоциират Англия с дъждовете и мрачното време. Но кралството може да бъде много красиво. И е – точно сега, през пролетта. Едно от чудесата на тази страна са цъфтящите минзухари. Те превръщат парковете в килим от нежни бели, жълти, виолетови и сини тонове. 

Ница, Франция

Пролетта е любов. За Франция обаче пролетта е свързана с… тиквата. В края на март в Ница се провежда известният фестивал на тиквата. Не пропускайте и пазара на цветята, насладете се на морския въздух. Пролетта е живот. А животът е любов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *