НовинкиХороскоп

Април е времето, в което трябва да поработим над себе си

Април дойде. И пролетта също. Месецът ще ни донесе много нови възможности – както в творчески, така и в кариерен план. 

А тайната на успеха е да не стоим на едно място, да можем да изискваме и да бъдем самокритични. Без да изпадаме в крайности и без да виним себе си за всичко. Опитайте се обективно  да оценявате своите собствени успехи и постижения. Звездите просто ни съветват да не се отнасяме лековато към соствените си недостатъци. Над трява да се работи. Защото е важно.

Кои са важните дати през този месец?
На 4 април Меркурий влиза в Овен. Което е добре за отношенията ни с другите. Не  е задължително да са ефективни, даже напротив. Заради емоциите, ще се разбираме трудно. Избягвайте конфликтите.

На 14 април Венера влиза в Телец. А това означава, че за мнозина романтичните връзки излизат на преден план. Хората, които нямат партньори няма да имат голям успех с търсенето… Много е възможно да попаднат в любовен триъгълник. Доверете се на разума си.

На 19 април ще има съвпад на Слънцето и Меркурий. Това е моментът да намерите единомишленици. Общите ви усилия ще доведат до невероятен успех. Всичко старо остава в миналото. Време е за ново начало.

На 23 април Марс влиза в Рак. Търсите любов, но е важно да можете да разчитате на себе си. Падете сърцето си от неприятни преживявания.

Овен

Всичко ще ви се удава много, но не и това, към което се стремите. Най-добре е да спрете да се обвинявате, а да направите план за бъдещето.

Телец

Развивайте се – физически и интеектуално. Запишете се на курс, учете нещо онлайн. Действайте. Съвсем скоро наученото ще ви потрябва.

Близнаци

Отговорите на въпросите, които днес ви притесняват, ще намерите в миналото. Ако сега нещо не се получава, значи не сте поправили грешката от миналато. И все пак – не бъдете твърде критични към себе си. Довършете започнатото и не се съмнявайте в собствените способности. Можете много!

Рак

Хората около вас просто не ви позволяват да бъдете себе си. Чуждите очаквания ще ви повлияят и това няма да е много приятно. Не правете компромиси. И не отстъпвайте от територията си. Нито сантиметър.

Лъв

Април е важен за вас. Сега ще можете да се освободите от нещо, което ви е пречило. Конкурент, болест… И ще можете отново да властвате щастливи в живота си.

Дева

Настъпва временно затишиее. Уединението и спокойствието ви харесват. Медитирайте, общувайте, поставете си цели за бъдещето. Удоволствието е изцяло ваше.

Везни

Дошло е време за промени – добри. Някои от вас ще си вземат домашен лбимец, други ще се сдобият с наследник. А трети ще срещнат нов приятел. Очакват ви наистина приятни промени.

Скорпион

Състезателният ви дух не знае почивка. Настроени сте воинствено. Но ще ви раочароваме – нямате си враг или конкурент… Другите явно не са толкова амбициозни, колкото вие. И ще трябва да се съсредоточите върху битовите въпроси.

Стрелец

През април май ще бъдете доста време сами… Приятелите ви ще имат други проблеми за решаване, а половинката – ако имате такава, ще се справя със собствени предизвикателства. Затова обърнете повече внимание на работата.

Козирог

Мъчат ви стари чувства. Искате да се разходите до родното място, да се срещнете с бившето гадже… Трудно ще го преодолеете, но дали си струва да го направите? По-добре си намерете нещо, което ще ви разсее от тези желания.

Водолей

Ще се появят хора, които знаят как да ви угодят. Но бъдете внимателни – да не се превърнете в обект на манипулация. За съжаление има достатъчно недобросъвестни хора, които биха се възползвали от добрината ви.

Риби

В живота ви всичко се случва по добре начертан сценарий. И някак това ви е познато… Но това е добре, защото можете да предвидите събитията. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *