Дестинации & ДегустацииНовинки

Антония Петрова избра Малдивите за празниците (снимки)

Антония Петрова се премести със семейството си на топло и ще посрещне празниците на Малдивите. Тя не спира да радва последователите си със снимки от красивото място. 

„Мили приятели, желая ви светлина, топлина, щастие и любов да има в душите ви! Когато те присъстват в нас, ние даваме на света около нас от същото!“,написа Петрова-Батинкова в Истаграм профила си под снимките, на които е облечена в синьо.

От кадрите се вижда, че блондинката се забавлява чудесно в компанията на съпруга и сина си. Хапва в любимия си японски ресторант, в който готвачът поднася храната, написвайки с нея I love you, пийва коктейли и се разхожда по брега.

Семейството ще прекара празниците заедно, а след това вероятно ще продължи с почивката поне месец.

Малдивите са островна държава в Индийския океан, състояща се от 26 атола, обединяващи 1190 коралови острова, които се простират на територия от 90 000 квадратни километра. Това прави Малдивите една от най-разкъсаните и разпръснати на голяма територия държави в света. Тук цари вечно лято.

Привличат туристи от цял свят със своите тюркоазено сини лагуни и уединените островчета. Това е един от най-богатите на корали и морска фауна региони в света.

Гмуркането е възможно единствено в периода декември – март, когато няма силни вълнения и видимостта е кристално чиста до 30 м дълбочина.

На Малдивите е забранено чужденците да обикалят и да стъпват на различните острови. Може да посещават само тези, които са разрешени от правителството за туристиПри влизането в джамия краката и раменете трябва да са покрити. Общоприетият начин за поздрав е ръкостискането.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *