Новинки

Бабата на Филип Буков разказа какво дете е бил

Актьорът Филип Буков сподели любопитно интервю със своята баба, която е била на младини спортист, а след това е работила като лекар.

“Имахме щастливо детство. Излизахме навън, на улицата, нашите родители не се притесняваха, нямаше толкова коли. Момичетата играеха на народна топка, момчетата – ритаха футбол. Никога не сме си заключвали къщата. Не е било, както сега. Както спиш, влизат и те обират. Имаме горчив опит с това.”, призна бабата на чаровния актьор.

Тя разказа, че старото време и поколение й харесва повече, защото тогава са им организирали забави в гимназията, ходили са по олимпиади – ученически, спортни.

На въпроса как да срещнем любовта, тя отговаря: „Аз когато бях в гимназията, ученичка, бях с моя приятелка на кино, и в същия салон бе моят съпруг с негов приятел… На излизане от киното те пожелаха да се запознаят с нас. Запознахме се. Единият изпрати моята приятелка, моят съпруг изпрати мен и така започна нашата любов. Моето първо гадже беше в края на 10-и клас.“

За внука си тя често приготвя пълнени чушки, зелена баница, бисквитена торта и пилешка супа – това са любимите му ястия.

Какво дете е бил Филип? Ами като всички останали. И бели е правил…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *