ЗвездиНовинки

Били Айлиш: Оставете жените на мира!

Били Айлиш коментира в социалните мрежи критиките, които получава от своите почитатели и последователи, заради променените си стил и по-женствена визия. Айлиш реагира с думите: „Оставете жените на мира!“.

Дълго време Били предпочиташе да носи широки дрехи, които скриваха фигурата й. С течение на времето обаче тя започна да експериментира със стила си и все по-често я виждахме да залага на по-женствена визия.

„През първите пет години от кариерата ми вие, глупаци, винаги ме критикувахте, че се обличам като повлекана. Постоянно ми казваха, че ще изглеждам по-секси, ако се държа като жена. А сега, когато най-накрая се чувствам сравнително комфортно, носейки нещо женствено, всички вие ме наричате продажна и ми казвате, че съм се променила, че вече не съм същата“, пише Били в социалните медии и моли хейтърите да „оставят жените на мира“.

„Любопитен факт! Жените могат да имат много лица. Вярвате или не, жените могат да се интересуват от различни неща!“, заяви певицата. И добави, че „женственост“ не винаги означава „слабост“ и че не е изненадващо, че човек може да иска да изрази себе си по различен начин в различни моменти, пише БГНес.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *