Новинки

Британците искат принц Хари да бъде лишен от титлата?

Изглежда че документалната поредица на Neflix не донесе на принц Хари и Меган Маркъл така желаните от тях любов и популярност. Точно обратното.

Британските медии публикуваха резултатите от анкета на YouGov за The Times, според която почти половината британска общественост смята, че херцогът на Съсекс трябва да бъде лишен от кралската си титла.

Само 32 на сто от анкетираните смятат, че Хари трябва да запази титлата, а 44 на сто смятат, че я заслужава. Оказа се също, че противоречивият документален филм е увеличил обществената подкрепа за принц Уилям и Кейт. 44 процента от анкетираните изразяват симпатии към принца и принцесата на Уелс, а само 17 процента – към Хари и Меган.

Проучването показа още, че 23 процента от участниците след сериала на Neflix са по-зле настроени към „принцът беглец“ и съпругата му, а само седем процента имат по-добро мнение за тях.

„Изненадан съм, че документалният филм не им нанесе повече щети.“

Беше болезнено да гледам, разбрах, че са изгубени души. Изобщо не ме учудва, че хората имат повече симпатии към принца и принцесата на Уелс, защото те понасят всичко стоически. Те не се оплакват от Хари“, каза пред Daily Mail Том Куин, автор на книгата Kensington Palace: An Intimate Memoir from Queen Mary to Meghan Markle.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *