ЗвездиНовинки

Бритни Спиърс отново изненада: смени си името

Бритни Спиърс, американската певица, която преди караше милиони да пеят песните й, сега е меко казано неуправляема. Това показва поне 41-годишната изпълнителка в социалните мрежи.

След серията от необосновано голи снимки, оплакванията, че е заплашвана, че са й забранявани куп човешки права – като да се омъжи, да има повече деца, да пее, да разполага със спестяванията си, сега изненадва с нов ход.

Спиърс сподели със своите близо 42 милиона последователи в Инстаграм, че сменя името си – на Ривър ред.

Това име Бритни написа в профила си и публикува снимка на на…Марс.

„По-ярка да си е лесно. Благодаря ти, приятелю от детството, намерих своята топка… Не подценявай силата на честността!! Виждам го, то е течно и мокро… игриво е и тежи. Смених си името на Ривър Ред. И огънят е там, където свети, можете да скачате без страх…“, се казва в публикацията.  Fullscreen

И за да не се налага да отговаря на коментари, Бритни ги забрани.

В предишни свои публикации Бритни показа как танцува в откровен сет, разсъждава и върху скандала, който спретна в ресторант в Лос Анджелис. Съпругът й Сам Асгари е напуснал заведението по време на скандала, явно се е почувствал неудобно.

„В най-добрия случай… аз съм пияна, експлоатирам миналото си, жена, която можете да видите и да кажете – Аууу! Съседът ми казва казва, че ще платя за всичко в миналото си“, коментира Бритни.

Не е ясно какво се случва с живота на Бритни. Певицата, която караше милиони да пеят и танцуват с нея, сякаш е загубила съществена част от себе си. В мрежата дори се появиха предположения, че това всъщност не е Бритни, а неин двойник…

Съпругът й призна преди време, че няма власт над нея.

Баща й пък заяви, че попечителството над дъщеря му реално е спасило живота й.

70-годишният Джейми сподели в интервю за The Daily Mail, че макар да знае, че мнението на мнозина за попечителството предизвиква разногласия, той е убеден, че това е бил правилният ход.

„Не всички ще се съгласят с мен. Беше ужасно време“, казва той. „Но аз обичам дъщеря си с цялото си сърце и душа. Къде щеше да е Бритни в момента без този контрол? И не знам дали щеше да е жива. Не… За това, че я защитавах, а също и двамата ѝ сина тийнейджъри, попечителството беше страхотен инструмент.“

41-годишната Бритни беше поставена под опека през 2008 г., когато след многобройни непристойни и незаконни прояви два пъти попадна в психиатрична болница.

Родена през 1981 година, Бритни истинска звезда, идол за милиони момичета в края на 90-е години на миналия век. През 1998 г.  тя се качва на върха на класациите с Baby One More Time. Тогава е на 16 години. През 2005 г. Спиърс обявява, че очаква първото си дете и изведнъж животът ѝ рязко тръгва надолу. Скандалите с половинката ѝ  стават ежедневие, тя се появява на кориците на списанията в доста неприятен вид, преследват я папараци, стига се до тежки психически състояния.

През февруари 2007 г. влиза в люта битка с бившия си съпруг за попечителството на децата си. Тя обръсва главата си, става чест гост на полицията… Въпреки проблемите, Бритни продължава да прави музика и да издава успешни песни.

След като попечителството бе свалено, Бритни няколко пъти обвинява семейството си в тормоз. Няма как да знаем каква е истината. Със сигурност изпълнителката има да се справя с доста травми. Дали ще успее обаче?

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *