Честит празник, дами! Обичайте се, обичайте, бъдете обичани!

Честит празник, скъпи жени, майки, баби, приятелки! Да, знаем, че една птичка пролет не прави, но е толкова хубаво да срещаме по улиците мъже, които носят цветя. Няма по-естествено чувство от любовта и уважението.

А трябва всеки ден да е посветен на тях – любовта и уважението.

Към нас самите – като жени, към майките ни, към бабите, приятелките, учителките… Към всички жени, които освен че ходят на работа, намират време да избършат сълзите и да превържат раните на децата си. Както и към всички онези, които са избрали да отдадат най-доброто от себе си на професията, мечтите си, науката, неоткритите истори и и територии.

Бъдете здрави. Обичайте се. Няма по-важно от това да можете да обичате себе си. Да намирате време за малки удоволствия, подаръчета, щастливи срещи и приятни моменти. Те не са „откраднати“, те са заслужени.

Обичайте. Няма нищо по-прекрасно от това да откриеш някого, когото да обичаш. Да споделяш с него своите мечти и победи, разочарования и сбъднати желания.

Подкрепяйте. Децата, приятелките, мъжете, родителите си. Протегнатата ръка е като рицарски жест в днешното забързано време. Без нея няма да бъдем хора.

Позволете да ви обичат. Не казвайте, че можете сами, че сте твърде силни, за да получите обич, подкрепа или минута внимание. Не, вие сте силни, но сте преди всичко жени. Никога не го забравяйте. Светът няма нужда от мъжки момичета, а от мъже и жени. От равновесие. От любов и уважение.

Обичаме ви. Обичайте се и вие!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *