Добра формаНовинки

Дара и Ирина Тенчева влизат във форма с един и същ режим

Певицата Дара и половинката на Иван Христов – Ирина Тенчева, са решили да влязат във форма преди пролетта. Любопитен е фактът, че и двете ще се доверят на един и същи режим – този на Петър Дънов.

Известният житен режим всъщност е далеч повече от обикновена диета. Става въпрос за медитация и прочистване, изхвърляне на токсините. А свалените килограми са допълнителен бонус.

Дара се похвали в социалните мрежи, че започва с подготовката. Самият режим трае 10 дни, но преди да се започне, е необходима и 10-дневна подготовка. Изпълнителката сподели, че освен премахването на определени храни от менюто, трябва и промяна в психическата нагласа.

Всъщност Дара вече направи една детоксикация след празниците – тя включваше специални масажи с мед и какви ли не още глезотии. Тогава чаровницата се похвали, че тялото й е в страхотна форма.

Изпълнителката обича да пийва и полезни напитки като матча лате, например.

Какво всъщност представлява житният режим на Дънов?

Друга известна дама, която редовно прави режима, е половинката на тв водещия и продуцент Иван Христов – Ирина Тенчева.

„Житният режим наближава🍀🙏🏻💫! Наистина нямам търпение да изживея отново лекотата и омиротворението, които преживях миналата година в този период. Ще ми е интересно да видя дали ще се излекуват и болежките, наследени от 👑 Килограмите при този режим са само бонус, но е почти неизбежно 20-30 дни да си в калориен дефицит и да не отслабнеш… Напомням ви, че вече сме в подготвителния 10- дневен период, при постепенно ще подготвим телата си за същинската част. Правилата за хранене през тези дни следват (най-общо) принципите на разделното хранене: сутрин чайове, мед, топла вода с лимон, до обяд плодове, следващите хранения са салати +ястие от основен продукт за деня.“, написа Тенчева в Инстаграм.


„Подготовката не е задължителна, но помага!👍🏻🍀 Следват 10 дни същинска част и после 10 ДНИ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЗАХРАНВАНЕ. То е същото като подготовката, но в обратен ред. ( започвате с картоф-ангелската супа💖)“, предупреди още собственичката на едно от култовите заведения в столицата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *