Любопитно

Дланите разкриват какъв тип човек сте?

Всяка част от тялото ни крие по една черта от характера, казват психолози. Ако се вгледате добре в дланите на човека срещу вас, ще разберете какъв е характерът му.

Просто трябва да определите какъв тип са те.

Конусовидни

Такъв тип ръце имат всички художници. Това са хора, които ценят изкуството, музиката, литературата. Често се отдават на фантациите си, бързо се отегчават от новостите, които са ги впечатлили. Решителни са, бързо вземат решения, но често се вайкат, че не са разполагали с повече време за размисъл.

Удължени

Хората с тази форма на дланите имат изключително добре развита интуиция. Те са романтици до дъното на душата си, изпълнени със страст, готови на всичко, за да реализират идеите си. Ценят добрия вкус и стил. Държат много на мнението на околните. Затова и често са зависими от обкръжението си, не са самостоятелни. Много привлекателни за другия пол, те са заобиколени от ухажори.

С ясно изразени кокалчета

Тези ръце принадлежат на вечните философи. Тихи, скромни, верни на желязната логика, те са изследователи, които искат постоянно мислят над нещо ново. Талантливи са за това, с което се занимават, интелигентни, но често остават без пари. Чувствителни са, но не се оставят емоциите да ги водят. Успяват да се справят лесно и сами с трудни ситуации.

Квадратни

Хората с квадратни длани са сериозни и внимателни, отговорни и винаги са полезни на компанията, в която се движат. Реалисти, практици, които запазват добрия тон, когато се запознаят с някого и дори се държат малко по-студено. За тях е важно не нещо да се свърши бързо, а качествено. Амбициозни са и искат да работят единствено за себе си. Често се зехващат с бизнес, който развиват и след това продават или преотстъпват, ако загубят интерес.

Сплескани, със широки пръсти

Хората с такъв тип длани са творчески натури, иноватори, които търсят предизвикателствата в живота. Широко скроени са, отворени за нови знания и умения, отлични изпълнители. Държат да се запознаят и да изследват всички хора и места на планетата. Не се страхуват да рискуват, енергични са и пълни с оригинални идеи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *