КиноНовинки

Джан Яман отново пръска чар като „Мистър Грешен“

Джан Яман се завръща дързък и неустоим в новия сериал „Мистър Грешен“. Любимецът на българската публика, познат с емблематичната си роля на Джан Дивит в романтичната поредица „Свободен дух“, се завръща с премиерен сериал.

В премиерната поредица Яман си партнира за втори път с очарователната Йозге Гюрел, с която през 2017 г. оглавиха хита „Горчиво и сладко“.

Колкото и да търси правилния мъж, Езги (Йозге Гюрел) винаги се влюбва в неподходящия, а Йозгюр (Джан Яман) е поредният „мистър грешен“. Красив и богат, ергенът винаги е център на внимание, а жените около него непрестанно се надпреварват да попаднат в полезрението му.

Езги и Йозгюр се срещат за пръв път в неговия бар, където тя вижда как бившето ѝ гадже предлага брак на своята нова любима, заради която я е изоставил. Езги излива мъката си пред Йозгюр и до такава степен се напива, че прекарва нощта в хотелската му стая. По ирония на съдбата, тя случайно се оказва негова съседка, а приятелството между тях процъфтява.

Йозгюр отправя примамващо и дръзко предложение към Езги, за да спечели обратно сърцето на бившия си, но тъй като майка му го притиска да се ожени, я моли в замяна да се преструва на негова приятелка в продължение на няколко дни. Майката на Йозгюр обаче започва да вижда в Езги потенциална снаха, а тя за пореден път осъзнава, че се е забъркала с „господин Грешния“.

Дали двамата ще успеят да изпълнят уговорката си, или съдбата им е подготвила неочаквана изненада – разберете в епизодите на „Мистър Грешен“ от 7 ноември (понеделник) ексклузивно на VOYO.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *