ЗвездиНовинки

Джанет Джаксън: Имам красив син

Джанет Джаксън, която е на 53, се появява доста рядко през последните години на сцена. И много се е променила след раждането на сина си. Опитва се да посвети колкото се може повече свободно време на него.

Певицата казва, че сега е щастлива.

Признава, че след раждането силно е забавила кариерата си. Но се чувства щастлива. Разбира се, продължава да прави концерти, на приоритетите й са съвсем различни. „Имам красив син“, казва Джанет в интервю за Sunday Times.

Познатите й пък отбелязват, че след като е родила, е станала по-активна и весела. „Наричат ме супержена. Но аз не съм такава. Просто им прави впечатление енергията и допълнителната радост, която получавам, общувайки с Исса“, признава звездата.

Тя рядко го показва публично, но тези, които работят с нея, го познават добре.

Двегодишното момченце често е с мама на репетиции.

И е във възторг от пеенето й. Често припява.

 

Джанет роди на 50 от катарски милионер. Трудната бременност наложи прекъсването на световното й турне. След това се наложи хормонална терапия, от която Джанет напълня с 43 килограма. А съпругът й се оказа тиранин. Скоро след раждането Джаксън се разведе, вземайки родителските права.

 

Няколко месеца по-късно тя влезе във форма и отново се качи на сцетната. А преди година получи и наградата „Икона на Billboard».

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *