Красота

Професионална грижа за косата през лятото

Серията Solar Sublime е обогатена с алое вера, като осигурява професионална грижа, интензивно възстановява и защитава косата.

Продуктите дават невероятна комбинация от защита и възстановяване през лятото, а косата е освежена и почистена от пясъка, хлора и морската сол.

Шампоанът от серията Solar Sublime е с професионална формула, обогатена с UV филтър и алое вера: за нежно измиване на косата, без утежняване. Формулата съдържа витамин Е, който има антиоксидантно действие върху косата. Високо концентрираната формула предпазва косата от изсушаващия ефект на слънчевите лъчи, солта и хлорираната вода. Косата е възстановена, гладка и с блясък.

Маската е с професионална формула, обогатена с UV филтър и алое вера, която интензивно възстановява косата. Прави косата гладка и с усещане за плътност. Формулата предпазва косата от изсушаващия ефект на слънчевите лъчи, солта и хлорираната вода.

Професионалната формула на UV спрея от серията Solar Sublime е обогатена с UV филтър и алое вера. Той дава текстура, която не омазнява косата, а създава предпазен слой върху повърхността на косъма, като по този начин подхранва и предпазва цвета. Косата се усеща плътна, лека и с естествен блясък.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *