ЗдравеНовинки

Елизабет Втора: Не мога да се движа!

Елизабет Втора призна, че й е трудно да ходи и навсякъде си носи бастунче, на което се подпира. 95-годишната кралица се появява все по-рядко в обществото, което води до тревожни коментари по повод нейното здраве. Самата Елизабет е потвърдила, че не се чувства съвсем добре по време на една от последните си официални срещи в Уиндзор, пише Daily Mail.

По време на срещата Елизабет изглеждала доста отслабнала и се подпирала на бастун. Тя поздравила присъстващите, а на въпроса как се чувства, отговорила: „Както виждате трудно се движа“.

Това е една от първите появи на Елизабет Втора в публичното пространство след като Чарлз и Камила се разболяха от коронавирус.

От Бъкингам отказват да коментират дали кралицата е имала положителен или отрицателен резултат на теста за коронавирус, но споделят, че не е имала симптоми.

В момента на Елизабет Втора се правят различни изследвания, а тя чинно спазва предписанията на лекарите.

За съжаление периодът не е много лесен за кралското семейство. И то продължава да се тресе от скандали. След повдигнатите обвинения срещу Андрю, започнаха разследванията срещу благотворителния фонд на Чарлз.

Снимки: Инстаграм/www.royal.uk/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *