ЛюбопитноНовинки

Ето ги трите магични дни през март

Три магични дати ни подарява „женският“ месец март. Дни, в които енергията около нас ще бъде максимално положителна, Вселената ще ни побутва към по-добри дела и ще ни благослови с много късмет.

Огледалната дата 3 март

На 3 март водещо е числото 3. А то е свързано с духовното. Ако преди сте направили грешка, сега ще можете да коригирате поне част от последствията. Ако много искате да постигнете нещо, сега е моментът да се помолите. И Вселената ще направи така, че да го получите. Помагайте. Подайте ръка. Усмихвайте се. Търсете красивото и доброто във всяка среща, всяка ситуация и съдбата ще ви отговори със същото.

Пролетното равнодействие на 20 март

Един от най-благоприятните дни за среща с приятели, за разходки сред природата. Подарете си няколко щастлива мига в приятната компания на любимите си хора. забавлявайте се. Вслушайте се в интуицията си, енергията е много силна. Луната ще бъде във Везни, което означава, че денят ще ни донесе хармония и ред. Астролозите казват, че това ще бъде най-магичният ден през март.

Меркурий влиза в Овен на 27-и, направете първите стъпки в мечтаната посока…

До 26-и включително планетата ще остане в знака на Риби, в който, меко казано, не му е удобно. На 27 март ще има благоприятен преход към Овен, което ще направи деня доста продуктивен. Можете да се заемете с нещо ново, да загърбите притесненията, да пазарувате, да подредите финансите си. Меркурий ви дава възможност да успеете там, където преди не сте успявали.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *