Тенденции

Ето как: Да изглеждаме стилни в сиво

На пръв поглед цветът изглежда доста невзрачен и скучен. Но всъщност е идеален в много отношения и почти универсален, защото се комбинира лесно, подходящ е за ежедневието, но и за официални случаи.

Ако успеете да комбинирате сивия цвят с подходящите тонове, ще получите перфектна визия.

Имайте предвид, че изглежда добре в компанията на ярки нюанси като рубин, кобалт, виолетово.

Можете да комбинирате сиво със сиво – но в различни нюанси. Блузите в ярки тонове можете да носите със светлосив костюм с панталон или с тъмносив пуловер и шал в пастелни тонове. Тези цветови комбинации създават впечатление за балансираност при всеки стил.

Можете да носите сивото с черно или бяло, ако искате да сте постигнете класическо излъчване. Това са цветове, подходящи за работна среща, интервю за работа, родителска среща, но не и за посещение в нощен клуб, например.

Сивите панталони и полата тип молив, комбинирани с обикновено бяло или черно сако, също са класическа комбинация. Тук внимавайте с избора на риза. Не трябва да е твърде ярка, нито твърде тъмна.

Ако решите, че изглеждате много „сиво”, добавете обувки или бижута в по-ярки тонове. Можете да съчетаете сивото с нестандартни бижута със сребърен обков. В никакъв случай не носете сиви дрехи със златни аксесоари, двата цвята са абсолютно несъвместими, коментират стилистите.

И разбира се, никога не слагайте сиви аксесоари на сиви дрехи. Сивата шапка или ръкавици са подходящи за ярки тоалети, защото ще им придадат повече елегантност.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *