НовинкиХороскоп

Ето кои са най-щастливите дни през април

Астролозите са оптимисти за месеца, който влезе в живота ни – за април те предричат три изключително щастливи дни.

В тези дни всеки от нас ще почувства някаква благодат, но ще е важно да разпознаем добрите възможности и да ги използваме по възможно най-добрия начин.

4 април

Както казват астролозите, това е „огледална дата“, защото в нея имаме две четворки, а числото 4 в нумерологията представлява четири елемента – земя, вода, огън и въздух.

През този ден ще бъде важно да обърнете специално внимание на всичко, което не търпи отлагане. Също така времето ще е благоприятно за пазаруване и запознанства с нови хора. Важно е да се посветите на семейството и приятелите си, тоест на всички скъпи хора, които ви карат да се усмихвате.

В края на деня си позволете да се отпуснете по любимия си начин.

14 април

На тази дата Венера ще бъде в такава позиция, че ще образува квадрат със Сатурн. Това ни обещава абсолютна хармония. Денят ще бъде подходящ за почивка и да подредите целите си в живота, към които искате да вървите.

Ще придобиете по-ясна представа за нещата, ще осъзнаете възможностите си. Ще почувствате сили да продължите напред.

Може да чуете и някои критики, но вместо да се засягате – по-добре помислете – градивната критика улеснява живота. Приемете съветите на хората, които ги е грижа за вас.

22 април

На тази дата ще се появи метеорният поток Лириди. Астролозите свързват явлението със събуждането на оптимизма у хората и по-голямата доброта, която ще проявяват един към друг.

Максимумът на тази положителна енергия ще се усети в нощта на 22 срещу 23 април, но целият 22 април ще бъде много благоприятен за изчистване на съзнанието натрупаните негативни енергии.

Време е да се откажете от всичко, което ви пречи и обезсърчава. Намерете силата в себе си и вървете смело напред към целите си. Ще се радвате на по-голям успех във всичко, ако проявявате малко повече доброта и топлота към другите хора.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *