Гледаме Оливия Колман в „Градинари“ по HBO GO

Вдъхновен от реални събития, сюжетът на „Градинари“ разказва уникалната любовна история на Сюзън (Оливия Колман) и Кристофър Едуардс (Дейвид Тюлис).

Те са привидно обикновена британска двойка, която става фокус на полицейско разследване, когато две мъртви тела са открити в задния двор на къща в Нотингам.
Благите по характер съпруга и съпруг Сюзън и Кристофър Едуардс бягат от реалността повече от 15 години.

Когато Кристофър се обажда на доведената си майка, за зрителя се заплита нишка, която очертава ролята на семейството в убийство. Съпрузите попадат под полицейския прожектор и със старта на разследването на сплотената двойка се налага да бъде разделена за първи път в брака си.

Докато случаят се разплита, вдъхновени от манията на Сюзън по уестърн жанра и класическото кино, двамата си се представят като холивудски герои в свой собствен филм.

Фантазираният свят на Сюзън и Крис им предоставя много необходимото убежище от заплахата пред тях в реалния свят, но също така заплашва да ги тласне отвъд ръба на лудостта.

 Оливия Колман влиза в ролята на Сюзън Едуардс, а Дейвид Тюлис в ролята на Кристофър Едуардс. Звездният състав включва още Кейт О’Флин, Дипо Ола, Самюъл Андерсън, Дейвид Хейман, Фелисити Монтегю и Даниел Ригби).

Лимитираният сериал от четири части е създаден и написан в съавторство между Ед Синклер, за когото това е първи телевизионен сценарий, и режисьора Уил Шарп.

Премиерата на първия епизод у нас е в HBO GO на 8 декември, а останалите три ще дебютират в платформата всяка последваща сряда. Телевизионната премиера на сериала по HBO е предвидена за януари 2022.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *