ЗвездиНовинки

Гуинет Полтроу сподели как говори за секс с децата си

Гуинет Полтроу насърчава своите наследници да „стоят близо до собствената си истина“. Гуинет, която е майка на 17-годишна дъщеря Епъл и 15-годишен син Моузес, сподели пред Entertainment Tonight как точно говори с децата си на тема „секс“.

„Опитвам се винаги да бъда неутрална по темата. Мисля, че хората от моето поколение имахме много информация относно секса, която ни накара да се чувстваме по-скоро зле.“

Размислите по темата Гуинет споделя, опитвайки се да презентира своя нов документален сериал по Netflix – Sex, Love & Goop.

 

Шоуто проследява живота на пет двойки, които работят, за да увеличат сексуалното си удоволствие и да развият по-дълбока интимност. В сериала, който е тип риалити, Гуинет обсъжда и собствения си сексуален живот.

Актрисата споделя, че винаги е готова да отговори на въпросите на децата си относно секса и интимността, но все пак смята, че те вероятно се доверяват повече на своите приятели.

 

„Опитвам се просто да бъда любопитна. Тийнейджърите, по принцип, никога не искат да говорят с родителите си за секс. За щастие моите деца получиха в прогимназията много задълбочено сексуално образование, така че училището имаше грижата да им обясни за „птичките и пчеличките“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *