В добра форма. Как го правят звездите?

В добра форма? Искате да изглеждате добре? И да бъдете здрави? Може. Просто трябва да спортувате. Ако не всеки ден, то поне три пъти седмично.

Танци + пилатес

Обичате да танцувате, но ви се иска да отделите няколко часа и за заниманията по пилатес? Защо не съчетаете двете тренировки? Точно това прави Натали Портман, когато трябва да се подготви за снимките на „Черния лебед”. Освен че ще стегнете тялото, ще станете и много по-гъвкави. С подобни тренировки поддържат фигури и Зоуи Дешанел, Фърги и Джесика Алба.

Пилоксинг

Кирстен Дънст и Ванеса Хъджинс предпочитат пилоксинга – уникална система за тренировки, която комбинира движения от пилатеса, бокса и танците. Натоварват се всички видове мускули, развива се силата, ловкостта, скоростта на движение, гъвкавостта на тялото. А леките танцови стъпки привнасят усещането за удоволствие. Можете да правите упражненията и у дома.

Велоспорт

Това е любимото спортно занимание на звездите. Освен това много от тях си имат приятел на две гуми, а папараците постоянно ни радват със снимки, на които известните личности въртят педали по всички краища на света. Сред почитателите на велосипеда са Робърт Патинсън, Кейти Холмс и Джейк Гиленхал. При една тренировка с колело могат да се изгорят до 800 ккал, казват специалистите. Натоварват се мускулите и се подобрява издръжливостта на организма.

Йога

Тя е сред най-популярните занимания в света на шоубизнеса. Отдават й се Мадона, Роузи Хънтингтън-Уайтли, Алесандра Амбросио. Едно от предимствата е, че може да се практикува и у дома. Но все пак е добре да сте под наблюдение от професионалист, за да не навредите на тялото си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *