Кои са тези 9 силни дни, които ще ни подари септември

Според астролозите през септември планетите се подреждат така, че да ни подарят няколко дни, изпълнени с положителна енергия, възможност за успех и щастие. Кои са тези дни?

3 септември – Меркурий в опозиция с Юпитер

Една от най-малките планети ще бъде в опозиция на най-голямата планета в Слънчевата система. Този ден ще бъде ден на хармония и добра енергия. Трети септември е бъде идеален за пътуване, комуникация, търговия, работа, организация. Ако отдавна сте искали да намерите нов път в живота, нова цел, направете го сега!

5 септември – Венера преминава в Дева

Венера ще бъде в Дева от 5 до 28 септември. Това е изключително благоприятна планетарна промяна и почти всички зодии ще се почувстват добре от нея. Астролозите съветват през този период да бъдете максимално активни, да се посветите на психическото и физическото си здраве. В деня преди транзита Венера ще бъде в перихелий спрямо Земята. Силата й ще нарасне, което ще направи първия понеделник от този месец супер продуктивен.

9 септември – Огледална дата

Числото 9 ще бъде предвестник на големи промени във всички сфери на живота. Животът ще се промени преди всичко за тези, които наистина го искат. Този ден ще ви помогне да намерите начин да постигнете целите си. Опитайте се да бъдете наистина активни и не прехвърляйте вашите задължения или отговорности на други. Ако сте имали конфликти с приятели или роднини, този ден е чудесно време за възстановяване на отношенията.

16 септември – Нептун в опозиция със Слънцето

Нептун и Слънцето образуват много мощен тандем, който ще ни помогне да използваме интуицията си, за да вземем важни решения. Денят ще бъде изпълнен със силна творческа енергия, така че всеки, който се занимава с подобен род работа, трябва да се възползва максимално от тази енергия.

18 септември – Меркурий в опозиция с Юпитер

На 10 септември Меркурий става ретрограден, след което по пътя си отново ще срещне Юпитер. Въпреки ретро фазата, 18 септември ще бъде много благоприятен за смяна на средата, за различни финансови дейности, за работа, забавления, романтика и флирт.

23 септември – денят на есенното равноденствие

Можем да наречем този ден най-благоприятният ден от месеца. Равноденствието е времето, когато енергията на Слънцето и Луната са в баланс. Ще бъде спокоен и продуктивен ден, в който можете и трябва да работите неуморно. В същия ден ретроградният Меркурий ще се върне в Дева, което ще доведе до още по-голям поток от енергия. Меркурий ще остане в Дева до 9 октомври.

24 септември – Венера е в опозиция с Нептун

Това е ден на сила, тъй като Венера носи прилив на физическа енергия. Много от нас ще успеят да преодолеят своите слабости и страхове.

29 септември – Венера преминава във Везни

До 22 октомври Венера ще бъде под влиянието на зодия Везни. Това е най-благоприятната позиция. Ще станем по-позитивни, психически и физически по-силни. Това е време, когато е важно да продължите напред и да не се страхувате от трудности или от това, което може да се обърка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *