ЛюбопитноНовинки

Какво е чувството ви за хумор според зодията

Когато попитаме някого с какви хора обича да общува, сред първите отговори е „да имат чувство за хумор“. Затова ви предлагаме една кратка справка коя зодия как се справя със смеха.

Овен

Представителите на тази зодия не са много на „ти“ със смешките, но пък лесно можете да ги разсмеете. Те ще се смеят от сърце на всяка шега, независимо от компанията – при това съвсем искрено. Те обичат и поизтърканите смешки. Но авторитетът им е толкова неоспорим, видът им – толкова респектиращ, че дори и най-изтърканите анекдоти в тяхно изпълнение се приемат с бурни овации.

Телец

В по-големия си процент представителите на зодия Телец успяват да се „настроят“ на вълните на събеседника си или компанията, в която се намират. Чувстват се добре, смеят се където трябва, а където не трябва – не. Жената Телец рядко помни и разказва вицове, но в добра компания тя ще се посмее от душа, дори да не схване на 100% шегата или пък не й се стори достатъчно смешна. Мъжът Телец ще се посмее от душа само, ако наистина му е смешно… Телците рядко приемат изискания хумор, те са привърженици на по-грубия, дори черен хумор.

Близнаци

Те са ценители на всичко изискано, т.е. и на тънкото чувство за хумор. Особено ако са в една компания с представители на зодиите Водолей и/или Везни. Близнаците са като бездънен склад за видове и смешки и ще възпламенят всяка компания със забавните си разкази. Могат с часове да съчиняват смешни истории и да ви накарат да „умирате“ от смях. А събеседниците им често се чудят дали разказаното е преживяно или плод на въображението на Близнака…

Рак

Той е изтънчена натура, особено ще се отнася до жените. Не обичат грубите и цинични шеги – предпочитат добронамерените. Не се опитвайте да разсмеете Рака с обидни анекдоти – той ще се усмихне от вежливост, но те няма да го накарат да изпита удоволствие. В компания раците по-скоро слушат, отколкото да разказват смешки. Второто се случва изключително рядко, а Раците претеглят внимателно думите си.

Лъв
Нежните представителки на тези зодия не са големи почитателки на хумора, особено, ако в живота им нещо куца. Колкото по-разбираема е шегата, толкова по-голям шанс имате да разсмеете Лъвицата. Ако обаче е в добро настроение жената Лъв ще сипе наляво и надясно плоски, дори пошли шеги, с което веселието ви е гарантирано! Мъжът Лъв ще съобрази шегите си с компанията, пред която ги разказва. Ще успеете да го накарате да се усмихне с остроумна и весела фраза – не си пада много по дългите истории…

Дева

Представителите на тази зодия са истински ценители на черния, циничен, професионален хумор. Само в тяхната глава може да се роди ужасяваща по своя цинизъм и „лошотия“ история, която те разказват в пълни подробности. Девите са потресаващо остроумни – с една фраза те могат да обезвредят всеки съперник. Но фразата им ще бъде пример, еталон за черен хумор. Затова, за да разсмеете Девата, трябва да използвате нейните собствени похвати – остроумни и цинични смешки.

Везни
Мъжете Везни са остроумни и често се превръщат в душата на компанията. А ако в тази компания се появи един Водолей или Близнак, останалите са обречени на постоянно веселие. В главата си представителят на зодия Везни съхранява безброй смешки, които той умело комбинира, измисля нещо ново, разкрасява. И жените, и мъжете Везни умеят да „убият“ само с една фраза – мълчат-мълчат, но кажат ли нещо, но попада на място и разтърсва присъстващите. Можете да разсмеете Везните с нещо наистина оригинално – ако не се справите добре, не се притеснявайте – Везната ще ви се усмихне. Кикотът не е им е много присъщ, ще ги чуете да се смеят заразително предимно на техните собствени шеги!

 Скорпион

Стреми се винаги да бъде в крак с новото и това се отнася и до шегите. Скорпионът винаги е креативен и остроумен. Разполага с цяла колекция от различни анекдоти, смешни истории, които активно ползва. Въпреки че са любители на изисканото, представителите на тази зодия могат да се смеят и на пошли шегички. За тях е характерно да вмъкват в разговорите си малки смешки, благодарение на което и най-страшните преговори минават безпроблемно. За да разсмеете Скорпиона, ще ви трябва някоя много остроумна шега! И в никакъв случай не се надсмивайте над него, дори смешката да е безобидна.

 Стрелец

До представителите на тази зодия достигат само проверените във времето шеги. Те не обичат да се шегуват много, а и шегите им често се превръщат в упреци. Ако все пак сте решили да разсмеете Стрелеца, въоръжете се с изпитани вече шеги – дори да ги слушал преди, събеседникът ви няма да ги помни…

 Козирог

Рядко се превръщат в душата на компанията и рядко разказват смешни истории, но пък умеят да ги ценят. Козирогът има блестяща памет, затова не се опитвайте да му разказвате един и същи виц два пъти – измислете нещо ново, иначе няма да го разсмеете и ще загубите интереса му! От друга страна трудно ще намерите по-благодатен слушател от Козирога…

Водолей 

Жената Водолей ще се разсмее дори, ако й покажете един пръст… Освен това със своя горещ темперамент и жизнерадостен характер дамите от тази зодия могат да разсмеят всеки! По-трудно ще разсмеете мъжа Водолей. Може би няма да можете да го накарате да се киска, но пък ще ви се усмихне. А това ще е знак, че ви е оценил като остроумен събеседник. Самите Водолеи са много остроумни, истински склад за весели истории, които умело разказват и разкрасяват.

Риби

Мъжът Риби обикновено е душата на компанията, особено ако тя е женска… Лесно е да разсмеете Рибите, особено дамите от зодията. Внимавайте обаче с какво ги разсмивате, защото тези романтични и забавни хора дълго ще мислят върху шегата, ще я обсъдят с приятелите си и най-вероятно ще е приемат лично. Така че не разказвайте вицове за блондинки, ако въпросната дама от зодия Риби е блондинка…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *