Любопитно

Каквото е съдържанието на чантата ви, такъв е и животът ви

Да, звучи малко странно, но според психолозите, съдържанието на вашата чанта има доста общо с живота ви. Специалистите твърдят, че начинът, по който носите документите, банковите си карти, ключовете и други лични вещи, има отношение към жизнения ви път.

И обясняват, че още първобитният човек си е имал торбичка. И в нея носел стъргало, шило, суха гъба… Преди повече от 5 хиляди години човекът е носел на гръб най-ценните си неща.

В една египетска гробница археолози открили чанта, а в нея – вещи, важни за задгробния живот. Дълъг път, нали?

Според психолозите чантата символизира нашата съдба.

Хората обичат чантите си. Особено жените. За тях тя е важен аксесоар, почти символ. Да подарите чанта на жена е като да ѝ дадете амулет, символ на благодарност и за защита от злото.

И така – това, което носите в чантата си, характеризира живота ви.

Важното е чантата ви винаги да е добре подредена.

Изхвърлете всичко ненужно, защото то символизира ненужни проблеми и препятствия по пътя ви. Символизира разрушителен хаос. Краде от енергията ви.

Подредете всичко, което носите. Поддържайте чантата си чиста и в ред. Така ще подобрите и живота си.

В никакъв случай не носете пари, пуснати свободно – те трябва да са в портмонето ви. Дори стотинките. В противен случай чантата ви се превръща във вещ за събиране на милостиня. 

Старите билети, касови бонове, бележки – всичко това трябва да отиде в кошчето. Иначе в живота ви ще има стари проблеми и ненужни грижи.

Чантата ви трябва да е здрава и добре поддържана. Това е знак за добра съдба.

Красивата чанта хармонизира със света и подобрява отношението на съдбата към вас.

Колкото по-красива и женствена е чантата ви, толкова по-лек ще бъде животът ви.

Работната ви чанта трябва да бъде скъпа. За да бъде символ на благополучие.

Вървим през живота с чанта в ръка. Тя трябва да е на ниво. задължително сложете в нея и нещо лично – монета, химикал, камъче от морето.

Освен товар, чантата символизира и онова, което събираме в живота си. Нека бъде пълна с добри дела, добрини, за да можем без проблем да се явим, когато му дойде времето пред всевишния.

Ако искате животът ви да се подобри, купете си нова чанта. Или куфарче. Или раница. Чанта, в която с радост ще носите товара на своя земен път и ще бъдете щастливи с нея.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *