НовинкиХороскоп

Кои са слабите ви страни според зодията?

Мисловните ни и емоционалните реакции зависят от четирите елемента – земя, вода, огън и въздух. Ето как датата и месеца ви на раждане влияят на начина, по който реагирате на света и хората около вас.

Овен
Нетърпение. Като волеви хора, обичате нещата да стават бързо и за предпочитане – според волята ви. Уви, събитията не винаги се подчиняват на вашите желания и това е нещо, което трудно понасяте. Щом се появи някакво забавяне или възникне пречка, вие се хвърляте с всички сили, за да се справите възможно най-бързо. Непреклонни и нападателни, действате грубо. Толкова по-зле за засегнатите. “Ще им мине!” – казвате си и продължавате напред.
Съвет: Ако съумеете да проявявате по-рядко нетърпението си, ще си спестите доста проблеми…

Телец
Твърдоглавие. Сигурни в себе си, уравновесени, вие имате определени и завършени идеи и между вашите думи и действия има пълно съответствие. И ако в повечето случаи твърдоглавието ви е по-скоро, възможно е при някои обстоятелства да се превърне в недостатък. За вас е непоносимо да признаете грешките си. Би трябвало да си признаете…
Съвет: Понякога признатата грешка е белег за мъдрост. Помислете върху това!


Близнаци
Повърхностност. Въздушният елемент и планетата Меркурий ви правят прекалено словоохотливи, любопитни и ненаситни. Вашата интелектуална гъвкавост ви осигурява великолепни възможности за обучение и общуване, но понякога може да се превърне в недостатък. Вашата жажда за знания ви пречи да вникнете в основата на нещата, а това създава впечатление, че сте повърхностни. Хората ви слушат, но не ви чуват, чарът ви работи, но това не е достатъчно.
Съвет: Не бягайте от времето, защото това е невъзможно. Развивайте постоянството.

Рак
Чувствителност. Внимателни към другите, обичате хората, които ви заобикалят, да имат вашите разбирания, за да вървят нещата напред. Понякога вашата чувствителност ви заслепява така, че допускате грешки при избора и преценките си. След време разбирате, че сте сбъркали, опитвате се да поправите положението, но вече е много късно…
Съвет: Опитайте се да погледнете отстрани на нещата.

Лъв
Гордост. Обикновеният, лишен от блясък живот, не ви привлича. Имате нужда от пищност и лукс. Всъщност действията и реакциите ви се водят от гордостта. За вас е невъзможно да приемете критиките на другите. Ето защо можете да проявите крайна твърдост. Изисквате признание дори, когато грешите. Така крайните и необмислени действия често ви се отразяват отрицателно.
Съвет: Ако проявявате обаче повече скромност, ще се приближите много повече към съвършенството.

Дева
Перфекционизъм. Способността ви да анализирате не винаги е във ваша полза. Когато ви се възложи задача, изпълнявате я съвестно. Придавате голямо значение на най-малката подробност, понякога стигате до маниакалност. Губите време за незначителни подробности, които отнемат много време и развалят представата за иначе добрите ви качества.
Съвет: Научете се да гледате по-широко на нещата.


Везни
Лекомислие. Освободени от комплекси, вие организирате живота си без затруднения. Не обичате да давате всичко от себе си по един проект. Не обичате да се обвързвате и да се изтъквате. Предпочитате да сте на разстояние, да запазите своята независимост. Жалко, защото вашите умения, деликатност и прозорливост винаги са добре дошли. 
Съвет: Обвързването ви с дадена кауза няма да накърни образа, а ще ви донесе успех.

Скорпион
Нетолерантност. Имате силен характер и сте много упорити. Когато си поставите цел, почти винаги я постигате. Трудно понасяте повърхностното отношение, непрофесионализма и изисквате от другите толкова, колкото и самите себе си. Внимавайте, защото с течение на времето можете да се окажете сами в живота…
Съвет: И вие имате слаби места. Бъдете по-сговорчиви.

Стрелец
Властолюбие. Гордостта е вашият двигател, но ви прави трудни за общуване. Желанията ви са по-скоро заповеди. И ако някой се опита да не се съобрази с тях, рискува да бъде жестоко наказан. Слабото ви място е липсата на тактичност и властолюбие. Хората остават с впечатлението, че никой не ви обича, имате малко приятели.
Съвет: Говорете по-тихо и тогава ще ви чуват по-добре.

Козирог
Мълчаливост. Непревзимаема крепост – това е донякъде представата, която хората имат за вас. Методични сте, нямате нужда от заповеди, за да действате. Мнението на другите не ви влияе. Рядко споделяте мислите си. Мълчанието е ваш съюзник в случай на трудности. Това обаче ви прави недостъпни и човек има усещането, че ви досажда.
Съвет: Не бъдете толкова сдържани и изразявайте чувствата и емоциите си.

Водолей
Конфликтност. Непостоянни във вкусовете си, неуловими, вие сте симпатични със способността си да извъртате нещата, но не се ползвате с доверие. Срещате доста проблеми в общуването, трудно е да бъдете убедени в правотата на другите.
Съвет: Постарайте се да изразявате идеите си деликатно и да бъдете тактични.

Риби
Липса на реализъм. Вашата деликатност, способността да виждате по-дълбоко от повърхността ви правят вдъхновени личности, но понякога ви липсва чувство за реалност. Не, че сте безразлични към това, което ви заобикаля. Напротив! Просто предлагате отговори и решения, които са практически неосъществими.
Съвет: Явно е, че изпреварвате времето, но направете усилие да останете здраво стъпили на земята.

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *