Дестинации & Дегустации

Коледният дух е вече тук: Опитайте, подарете, споделете

В началото на ноември Европа започва да мирише на… Коледа. Усеща се едно такова топло, празнично настроение, навсякъде се продават украшения, лакомства. И в това няма нищо лошо, нали? Защото Коледа е най-светлият празник, синоним на любов. 

Празниците ни носят радост. Защото подаряваме. Не само лакомства и подаръци, но и себе си. Подаряваме повече от времето си на близките, подаряваме усмивки, щастие.

А когато търсим какво да подарим, искаме да е най-хубавото. Нали?

Затова днес аз ви давам една страхотна идея за подарък. И за споделяне – на любов и внимание. Става въпрос за една шоколадова магия, която ще ви пренесе в коледна Италия.

Сигурно сте чували марката Venchi. Аз днес ви представям нейната лимитираната коледна колекция. Модерна, забавна, цветна и богата на вкусове.

Сигурна съм, че няма по-мило признание в любов, по-мил жест, с който да кажете на някого, че държите на него, по-мило „благодаря“ от кутия с шоколадови бонбони Venchi.

Истинска магия от вкусове и цветове с приказен дизайн. Уникално усещане за… Коледа.

Уникалната коледна книжка на Venchi с няколко магически шоколадови вкуса в нея

Изберете своята коледна звезда, дръвче или бастунче с кремообразен микс от млечен и тъмен шоколад Comet, шамфъстък, сушени солени ядки. Любов от първия опит. Сигурна съм, че веднъж опитали, няма да искате да спрете.

Ще откриете коледния дух на Venchi в магазини @Amolavitabg
София, „Сердика Център“, ет. -1 и на ул. „Позитано“ 3

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *