Музика

Кристо и Лора Караджова правят дует

Кристо и Лора Караджова ни представят общ нов сингъл и музикален видеоклип. Динамичното дуо, отговорно за четири №1 хита и над 100 милиона гледания, се е постарало и този път да осигури незабравимо изживяване на меломаните.

Новата песен, чиято премиера в YouTube ще бъде на 10 февруари, в 20.00 часа, е перфектна комбинация от острите като бръснач рими на Кристо и заразителните вокали на Лора. А видеото смело може да бъде наречено кинематографичен спектакъл, включващ зашеметяващи визуализации, които демонстрират характерния стил на двамата изпълнители.

„Липсваха ни нашите фенове и това завръщане е нашият начин да им благодарим за любовта и подкрепата. Искахме да създадем нещо, което не само да резонира с техния вкус, но и да издигне българската музика до нови висоти. Подгответе се за диво каране – няма задръжки! И този сингъл е само началото – имаме още много в запас“, казва Кристо.

Дуетът е готов да издаде и съвместен албум, който обещава да бъде майсторски клас по музикално сътрудничество.

Двамата изпълнители преплитат своите професионални пътища през 2012 г., когато записват песента „Оставам тук“, която става тотален хит. Следват „Повече от всичко“ (2013), „Paradise“ (2014) и „No Mercy“ (2015) – всичките №1 в класациите. 2024 е годината за нов старт на дуета.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *