ЗвездиНовинки

Мона Гочева: „Не се вземам твърде насериозно!“

Тя е актриса, музикант, влогър с хиляди фенове в социалните мрежи. Повечето от нас я познават от филма „Революция Z“. Миналата година се ожени за оператора Радослав Гочев, а сега двамата отглеждат първия си син. Няколко месеца след раждането Мона е в перфектна форма. Не само физически, но и духовно. Как го постига? Самата тя призна в пост в Инстаграм, че просто не се взема насериозно.

„Много от вас ме питат, как успявам да съм винаги позитивна и усмихната във всяко мое видео, стори или снимка. Това, което показвам тук, в Инстаграм, съм и аз в реалния живот. Естествено че има моменти, в които съм тъжна, изморена или нервна, но гледам да ги свеждам до минимум… Как?! – Не се взимам твърде насериозно!“, пише Мона.

„Да! Животът е толкова кратък и непредвидим, че когато си помислите, че може да имате контрол над всичко и всеки, животът просто ви праща знак, че това изобщо не е възможно! Бъдете над нещата и се стремете винаги да намирате позитивното и доброто във всяка ситуация… пък дори то да е заспало дълбок зимен сън и да се е скрило в някоя тъмна дупка!“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *