ЗвездиНовинки

Най-лудите постъпки от… любов

Алек Болдуин, Скалата, Бен Афлек са само част от звездния мъжки отбор, доказал във времето, че за любовта дава всичко. 

Дуейн Джонсън – Скалата… романтик!

Би ли ви минало през ума, че този здравеняк има нежна душа. Е, има. В едно интервю Деуйн разказа, че е организирам нещо много специално за своята любима Лорен. По време на вечеря, той изведнъж пуснал любимата й песен – When a man loves a woman, и я поканил на танц. Признава, че това е най-романтичното нещо, което е правил. Трудно ни е да си го представим като романтик, но е факт!

Дейвид Бекъм организира втора сватба за Виктория

Футболистът изненадал жена си като тайно организирал церемония, на която двамата произнесли отново своите брачни клетви. А след това завел дизайнерката в Париж. Във френската столица г-жа Бекъм получила картбланш да си избере какъвто пожелае подарък. Как да не го обичаш!

Джон Леджънд довел у дома балетна трупа

Американският певец, носител на „Грами“ и „Оскар“, поканил в дома си балетна трупа, за да изненада жена си – моделът Криси Тейгън. Криси мечтаела като дете да бъде балерина… Тя била във възторг от шоуто, подготвено специално за нея, и споделила, че Джон е сбъднал детската й мечта.

Райън Гослинг – всичко, което имам, го дължа на теб!

По време на наградите „Златен глобус“ през 2017-а той произнася много прочувствена реч, в която споделя, че всички свои постижения дължи на съпругата си – Ева Мендес. Много мило, нали?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *