(О)позиция

Певици-хубавици пишат нови правила на пътя

Поредната „известна“ дама наруши закона и явно се забавлява от това. След лекарствата за настинка на певицата Диона някаква си Мис Силикон си позволи да споделя клипчета в Инстаграм как шофира със скорост, която е в пъти над позволената, а сега става ясно, че има и наркотик в кръвта.

Най-малко пет нарушения се виждат в клипа, публикуван от „Мис Силикон“, извън доказаното шофиране под въздействие на кокаин. Това каза в bTV Владимир Тодоров от Българската асоциация на пострадалите при катастрофи.

„Тя говори по телефона, което е забранено. Шофира без колан. Има домашен любимец в скута си, което е изключително опасно. Освен това шофира без ръце. Всичко това са груби нарушения на правилата за движение по пътищата“.

И? Какво следва?

Любопитен е фактът, че в поредното видео, качено в социалните мрежи от Катрин – Мис Силикон, се вижда, че на стъклото на автомобила се забелязва стикер с надпис „Република България – Народно събрание“, който обикновено имат депутатски автомобили. Случайно ли е това? Едва ли.

И е тъжно. Много тъжно. Че тези момичета са пример за младите хора. Че демонстрират стил на живот, чийто произход трудно могат да декларират.

А ние просто поклащаме глава и подминаваме… А не трябва. Трябва да заявим ясно гражданската си позиция. И тези прекрасни създания да отидат там, където им е мястото – в затвора. Защото иначе други едни прекрасни хора си тръгват преждевременно от този свят. Хора като Милен Цветков, децата на пешеходната пътека, невинни хора.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *