Нина Добрев. 8 факта за актрисата с български корени

Нина Добрев, любимката на милиони тийнейджъри по света, родена в София, навърши 30 г. преди дни. Партито за рождения й ден бе тематично – обединяващо идеята за фестивала Coachela и „Дневниците на вампира“.

На снимките, което приятелите и гостите на звездата пуснаха в социалните мрежи, се вижда, че партито е било забележително.

Повечето от нас я познават от ролите й на Елена Гилбърт в „Дневниците на вампира“ и Миа от „Гимназията Деграси: Следващото поколение“. Но всъщност Добрев е завладяла тв екраните през последните години с няколко различни роли. Сега тя участва в новото шоу на CBS – Fam, и е напълно променена.

Нина Добрев или Николина Константинова Добрева е родена в София. Когато е на две, семейството й се премества в Торонто, Канада, където е отраснала.

Сега Нина живее в САЩ. Има апартамент в Лос Анджелис. Винаги е подчертавала корените си и често си идва в България, където все още живее баба й. 

Първата й голяма роля е в „Деграси: Следващото поколение“. Нина се присъединява към сериала през шестия му сезон като Миа. Остава в шоуто 3 сезона, докато героинята й не решава да се премести в Париж.

Добрев учи социология в университета „Райърсън“ в Торонто, но не завършва образованието си, заради актьорството.

С Пол Уесли

„Дневниците на вампира“ я изстрелват нагоре. Първото й голямо прослушване завършва с тотален успех.

Все още е много близка с Пол Уесли, който изигра Стефан Салваторе в „Дневниците на вампира“. Той дори я е посетил на снимачната площадка на новия сериал, в който Нина се снима – Fam.

Fam всъщност е инстинско предизвикателство за актрисата. Нещо, което не е правила досега. Сериалът се снима пред публика. „Беше плашещо, но точно това ме накара да го направя. Всяко предизвикателство е вълнуващо“, казва Добрев по повод на новото си тв участие.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.