Пълнолунието в Дева се отразява на тези четири зодии

В нощта на 6 срещу 7 март небето бе озарено от пълнолунието в Дева, което ни носи специфична енергия с акцент върху продуктивността и желанието за усъвършенстване, след дълъг сезон на мечтания.

Това е т.нар. „Захарна луна“ или Луна на враната. Смята се, че враните дават знак, че зимата си отива със своята „песен“.

Пълнолунието в Дева ни дава възможност да се освободим от стария емоционален багаж и да се освободим от токсичните си мисли или взаимоотношения.

То ще се отрази най-много на четири зодиакални знака – Близнаци, Дева, Стрелец и Риби.

Близнаци

Пълнолунието засяга вашия четвърти дом – на дома и семейството, насърчавайки ви да анализирате различните начини, по които можете да допринесете за тази част от живота си. Ще бъдете вдъхновени да използвате своята комуникативна, любопитна природа в освежаване на жилищното пространство. Независимо дали реорганизирате интериора или се готвите за цялостен ремонт, определено ще сте пълни с енергия и нетърпеливи за действие. Накратко, това е периодът, в който ще пренебрегнете деловата сфера и ще дадете приоритет на семейството. 

Дева

Очакват ви натоварени дни и много стрес. Намерете си начин да издържите на психологическото натоварване. Възможно е да се чувствате разсеяни и малко „загубени“. Възможно е да започвате по няколко неща едновременно, от които да не завършите всички. По-добре е да имате предвид общата картина и да изпълнявате задачите една по една. 

Стрелец

Това е периодът, в който ще запретнете ръкави и ще положите големи усилия в областта на кариерата или хобито си. Обърнете внимание на дребните неща, на детайлите, не ги пренебрегвайте. Добрата новина е, че ще получите повишение, но от друга страна ви очакват проблеми в семейството.

Риби

На 7 март пълнолунието ще освети вашия седми дом на романтичните отношения, като ви прикани да направите промени. Не пренебрегвайте собствените си нужди, за да бъдете в полза на другите. Възможно е преживеете емоционален стрес – годеж или раздяла…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *