Красота

Пърхот? Ето ви едно добро решение

Пърхот? Неприятен проблем. Предполагам, че всеки от нас поне веднъж се е сблъсквал с него. Опитваме се да го скрием, да го надхитрим, а малките бели „снежинки“ падат върху дрехите ни в най-неподходящия момент. И буквално могат да ни депресират.

Откриването на добро решение си е труден процес. Затова аз тук помагам.

Представям ви серията шампоани против пърхот Dercos на марката Vichy. Продуктът е препоръчан от 50 000 дерматолози. Премахва до 100% от видимия пърхот, а резултатите са видими още след първото измиване.

Продуктите са адаптирани към специфичните нужди на скалпа.

Дерматологичният екип на Vichy е установил, че пърхотът обикновено се появява в резултат от дисбаланс на микробиома на скалпа. Проблемът може да бъде решен само с помощта на внимателно подбрана рутина. Тя трябва да включва активни съставки, които ексфолират и хидратират скалпа.

Според създателите на Decros, продуктът съдържа точната печеливша комбинация.
Можете да избирате между два продукта – шампоан против пърхот Dercos за нормална към мазна коса и шампоан против пърхот Dercos, подходящ за суха коса.

За да предотвратите повторната поява на пърхот: използвайте шампоана веднъж седмично.

Dercos шампоан против пърхот за нормална към мазна коса
Дермокозметичен шампоан с “микробиомна технология”, който премахва до 100% от видимия пърхот. От първото измиване. И има успокояващ ефект.
Използвайте два-три пъти седмичнo във фазата за третиране.
По време на фазата на поддържане използвайте веднъж-два пъти седмично.

Dercos шампоан против пърхот за суха коса
Шампоан, който помага за балансиране на микробиома на скалпа, намалява сухия пърхот и облекчава сърбежа. Премахва до 100% от видимия пърхот, предотвратява повторната му поява. Успокоява скалпа, облекчава сърбежа и дискомфорта на кожата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *