Мистериозни историиНовинки

Предсказала ли е баба Ванга края на света?

Твърди се, че една от най-известните български пророчици – баба Ванга, е предсказала, че ядрена катастрофа ще опустоши Земята до края на 2023 г.

Според News.com, ясновидката е предупредила за голяма експлозия в атомна електроцентрала, която ще стане точно през 2023 г. Когато това се случи, радиоактивните облаци ще затъмнят Азия. Други страни също могат да бъдат засегнати от експлозията…

Освен за ядрената катастрофа, баба Ванга е направила още четири големи предсказания за 2023 г., пише сайтът.

Предрекла е, че орбитата на Земята ще се промени. По принцип орбитата на нашата планета се измества незначително в период на десетки хиляди години. Но една по-драматична промяна би била опустошителна. Ако Земята се доближи твърде много до слънцето, това би довело до стопяване на ледниците и опустошителни наводнения. А ако Земята се отдалечи твърде много, това би могло да доведе до нов ледников период.

Друго предсказание, приписвано на Ванга, е, че мощна слънчева буря ще промени климата през 2023 г. Някои предполагат, че става въпрос за „слънчево цунами“, защото бури се случват и сега.

Суперсила ще използва биологично оръжие, което ще убие стотици хиляди хора – това е третото предсказание.

А последното е, че през 2023 г. ще бъде сложен край на естественото забременяване. Последователи на пророчицата твърдят, че бебетата ще се зачеват само в лаборатории, а медицинските експерти ще решават кой да има дете. Родителите пък ще могат да избират цвят на косата и очите…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *