Новинки

Принц Хари е заявил своята подкрепа към краля

В труден момент се намира кралското семейство на Великобритания. Кейт Мидълтън претърпя тежка коремна операция, Чарлз бе диагностициран с рак. В същото време проблемите, които мъчат семейството са от години – в сянка стои фигурата на Даяна, болката на Хари, опитите на Чарлз да се сдобри със синовете си…

Казват, че негативните емоции ни разболяват. Казват, че негативните емоции и стресът са едно от нещата, които карат тялото ни да реагира – появяват се раковите клетки.

Разбира се, за Чарлз се грижат най-добрите специалисти и съм сигурна, че ако някой има шанс да се оправи, ако Господ е решил той да живее, ще живее. Медицината е на негова страна, той разполага и с нужните средства, и с нужните ресурси, за да се справи.

Но тук мисълта ми е за семейството. Ако то е здраво, задружно, болестта се побeждава по-лесно. А семейството на Чарлз е доста „болно“ отвътре.

Моментът е идеален Хари и баща му да си подадат ръка. Явно те и двамата искат да го направят.

Но Хари не е готов да подаде ръка на брат си Уилям. Това стана ясно от информациите, които излязоха вчера.

Хари е предложил своята помощ на краля, но тя е била отхвърлена. В съвета, който трябва да управлява, докато кралят отново е готов да поеме ангажиментите си, вероятно ще влязат Камила и принцеса Ан, които ще заменят неудобния принц Хари и съгрешилия принц Андрю. Те ще поемат ангажиментите на Чарлз заедно с Уилям и принцеса Беатрис.

Със сигурност Хари е бил наранен. Имал ли е право да се надява на нещо различно? Семейните отношения за трудна работа. Особено, когато има наранени и раните са от години…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *