ЗвездиНовинки

Принц Уилям отново е близък с брат си Хари

Принц Хари отправи поздрав от свое име и от името на Хари в писмо към благотворителна организация, носеща името на принцеса Даяна.

Източници споделят за ET, че малко по малко връзката между двамата братя севръща към нормалното, отпреди скандалите. А промяната започнала след като принц Чарлз се разболял от коронавирус.

Хари бил силно притеснен за баща си и започнал да се чува по-често с Уилям. Освен това на Хари много му липсвал дома и това допълнително го подтикнало да говори с брат си.

„Очевидно между двамата има голям разрив на отношенията, но нещата започват да изглеждат по-добре. Знам, че двамата се чуват по телефона, имало е и видеоразговори”, разкрива Кейти Никол, автор на няколко книги, които отразяват живота на британската фамилия.

“Мисля, че сега и двете страни са по-спокойни, че голямата драма е вече зад тях. Семейство Съсекс са свободни да започнат новия си живот, а Кейт и Уилям могат да се върнат към стария си начин на живот, без драмата, която заемаше голяма част от ежедневието им зад кадър.”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *