ЗвездиНовинки

Арменски актьор прави филми за българската мода

Давид Гарибян е актьор в Националния академичен театър за опера и балет в родината си Армения.  През 2009 г. участва във фестивала „Най-добър модел на света ХХII“ в София. След това животът му променя своя ход. Иначе Гарибян е специалист по приложна механика. Завършил е Ереванския педагогически университет и става магистър по „Режисура на масови събития“. 

През 2001 представлява Армения на междунаредния фестивал за модели и дизайнери в Испания. През 2011 г. е победител в надпреварата за „ Mister Fesion Universal“ , в който се състезават модели от 111 страни в света. В конкурса „Топ модел на света“ в Бургас е в журито и снима филм, излъчен в Армения и САЩ.

Гарибян е заснел четири филма за родната мода. Как се случва това? „Причината е запознанството ми с Наско Лазаров, притежаващ особен талант в организирането на събития, свързани с висшата мода. Дойдох в България, за да снимам международния фестивал на модата „Sofia fаshion week“. Пред камерата ми попадна всичко най-интересно: модели, певци, знаменитости… Филмът е в четири части и трябваше да се излъчи този месец в ереванската телевизия. Намеренията бяха арменските дизайнери да видят грандиозността на събитието и решат да участват в него. За съжаление пандемията от коронавирус обърка плановете ни, но чакаме най-добрия момент, за да излъчим филма“, казва чаровният младеж в интервю.

Всички знаем, че арменците много се подкрепят като общност. „У нас обичат Хайгашот Агасян и мага Антраник Арабаджиян-Астор. Разказвали са ми за продуцента Магардич Халваджян и за младия певец Рафи Бохосян…“

Интересен е фактът, че Давид се е срещал с кралицата на реалити шоуто – Ким Кардашиян. „Тя е една от най-влиятелните личности на нашето време. Има над 240 милиона последователи в социалните мрежи. Родена е през 1980 година в Лос Анжелис в много богато семейство. Има арменски, холандски и шотландски корени. Баща й Роберт е адвокат, а майка й Крис е продуцент и телевизионна водеща. След развода си с Роберт, който по-късно почива, Крис се омъжва за известен лекоатлет. Ким има две сестри и брат. В детството си бъдещата звезда живее в разкош, на шестнадесет й купуват много скъп автомобил, но на осемнадесет родителите й казват, че вече трябва да се оправя сама. Като малка тя иска да стане учителка, по-късно работи като стилистка на Парис Хилтън.“

Давид е убеден, че Ким може би ще дойде и в България. „Не мога да обещая веднага, но не го изключвам“.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *