ЗвездиНовинки

Ще става ли Кубрат Пулев баща?

Ще става ли Кубрат Пулев баща? Този въпрос си задават феновете на спортиста след като певицата Андреа сподели снимка от турска клиника. 

Е, това не е нещо странно. Андреа често посещава подобни места, за да се разкрасява. Но този път певицата изрично подчерта, че не става въпрос за разкрасителна процедура.

В интервю за „България днес“ тя обяснила, че е добре и че става въпрос просто за рутинни процедури. Докато сексапилната блондинка говорила по телефона, отзад се чул гласът на Кубрат Пулев, който явно я съпровожда.

От това стават ясни две неща – че Андреа и Кубрат са заедно и че посещението в клиниката все пак е сериозно. Едва ли Кобрата ще тръгне към Турция за рутинни прегледи.

А наблюдателни фенове коментираха в социалните мрежи, че клиниката прилича много на болница за инвитро процедури и пренатална грижа. От това пък следват два извода – или Андреа вече е бременна, или правят опити за забременяване. 

Е, предполагаме, че скоро ще разберем!

Ние всъщност сме щастливи, ако това е вярно. Защото е повече от ясно, че тези двамата са един за друг, въпреки постоянни драми, раздели и сдобрявания. Както се казва, като се обичат младите, да се вземат!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *