Ще става ли Кубрат Пулев баща?

Ще става ли Кубрат Пулев баща? Този въпрос си задават феновете на спортиста след като певицата Андреа сподели снимка от турска клиника. 

Е, това не е нещо странно. Андреа често посещава подобни места, за да се разкрасява. Но този път певицата изрично подчерта, че не става въпрос за разкрасителна процедура.

В интервю за „България днес“ тя обяснила, че е добре и че става въпрос просто за рутинни процедури. Докато сексапилната блондинка говорила по телефона, отзад се чул гласът на Кубрат Пулев, който явно я съпровожда.

От това стават ясни две неща – че Андреа и Кубрат са заедно и че посещението в клиниката все пак е сериозно. Едва ли Кобрата ще тръгне към Турция за рутинни прегледи.

А наблюдателни фенове коментираха в социалните мрежи, че клиниката прилича много на болница за инвитро процедури и пренатална грижа. От това пък следват два извода – или Андреа вече е бременна, или правят опити за забременяване. 

Е, предполагаме, че скоро ще разберем!

Ние всъщност сме щастливи, ако това е вярно. Защото е повече от ясно, че тези двамата са един за друг, въпреки постоянни драми, раздели и сдобрявания. Както се казва, като се обичат младите, да се вземат!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *