ЗвездиНовинки

Тита: За мен любовта е най-прекрасното нещо на света

Тита посвети новата си песен – „Първата среща“, на всички хора, които са усетили тръпката на любовта.

В интервю по Нова тв тя призна, че са близки с Папи Ханс, но не и „опасно близки”. Защото тя е с приятеля си Викторио.

„За мен любовта е най-прекрасното нещо на света“.

„Аз постоянно се влюбвам в някакви неща. Любовта е навсякъде около нас. Така че трябва да имаме очи да я видим. Моята песен разказва за трепетите, когато харесваме някого”.

Дали помни кога е била нейната първа среща? Да, и помни колко истинска, невинна и чиста е била в този момент. „Звънях на приятелки – сега какво да облека, косата как да си направя, голямо притеснение беше. Но искам да се връщам към тези трепети. Да си ги припомням”, казва красавицата.

„Светът днес е по-меркантилен и готините момчета са изчезващ вид. Хората гледат вече с други очи на партньора си, няма я истинската романтика – да обичаш някого въпреки всичко, а не заради нещо”,

разсъждава Тита.

В клипа „Първа среща” момчетата и момичетата са в две отделни стаи и са разделени от стена.

Целият клип е като мюзикъл и е вдъхновен от филма „Брилянтин”.

„Обожавам този малко ретро стил. Много харесвам руси коси, перли и букли. Трудното беше, че през цялото време бях на токчета. Всичко е 2D в клипа и е изработено специално за него. За първи път ми се наложи и да измисля дизайн на роклята, можете да я видите в клипа”, обяснява Тита.

Певицата е от чувствителните представители на зодия Рак. Тя обича морето и ще има край морския бряг доста участия това лято.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *