Този тест ще ви помогне да откриете силните си страни

Огледайте добре картинката и изберете ябълката, която най-много ви харесва. Изборът „ ще разкаже” много за характера ви.

Ябълка 1. Вие сте честни. Никога няма разминаване между думите и делата ви. Всичко, което носите вътре в себе си, показвате и навън. Не се притеснявате да бъдете себе си. Настроени сте философски, позитивно, умеете да преживявате възходите и паденията. Щастливи сте, предпочитате да не се тревожите за нещо прекалено много.

Ябълка 2. Игриви сте. Открити и енергични. Животът ви е изключително разнообразен. Не само обичате приключенията, за вас те са необходимост, като въздух. Бездействието за вас е смъртоносно. Вие сте непокорни и ултрасъвременни. Всичко ново и необичайно предизвиква у вас голям интерес. Обичате сладкишите, както обичате и сладките жестове и думи в живота.

Ябълка 3. Вие сте поразителни. Не смятате, че сте най-забавния човек в света, но другите ви намират за доста интересни. Оптимизмът ви, въображението и емоционалността ви вдъхновяват околните. Те нямат търпение да разберат какви са следващите ви планове и нови проекти, какво мислите или какво ще направите. Убедителни сте дори, когато не искате да убеждавате. Имате чудесна репутация, а съветите ви са търсени.

Ябълка 4. Вие сте надежден приятел и партньор. Отнасяте се като истински будист към неприятностите и проблемите, които ви сполетяват. Уравновесените сте в емоциите, действията и мислите си. Сдържани сте в отношенията с другите, дори сте малко стеснителни. Предпочитате да слушате, отколкото да говорите, не желаете да нарушавате баланса. Верни сте, с вас не е страшно дори, ако навън има природно бедствие.

Ябълка 5. Вие сте щастливи от това, което имате. Живеете пълноценно, за момента. Не ви е необходимо да търсите приключения, защото за вас всеки ден е приключение сам по себе си. Цените всичко красиво. Наслаждавате се на вкуса, звуците, ароматите на онова, което ви заобикаля. Дори лошите постъпки, приемате с усмивка. Обичате да се сливате с природата, да се наслаждавате на всеки детайл.

Ябълка 6. Вие сте остроумни. Проницателни, с жив ум. Съобразявате бързо и в движение какво трябва да се направи. Въпреки че не сте особено общителни, при необходимост можете да бъдете доста сговорчиви и жизнерадостни. Хората ви смятат за добра компания и вие не ги разочаровате, умеете да и развличате с вкус. Едновременно сте интелектуални, но и забавни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.