Хороскоп

Три зодии с голям скок кариерата през февруари

Новолунието в знака на амбициозния Водолей през февруари ще донесе големи промени в деловия живот на много зодии. Но три знака ще получат специална помощ от Плутон и Венера в съвпад с Марс, за да направят голям скок в кариерата.

Телец
Новолунието на 9 февруари ще бъде във вашия сектор на кариерата, което ще ви донесе голям пробив или нова задача. Вашият управител Венера ще бъде в знака Козирог, който отговаря за прогреса и под влиянието на Марс ще получите много енергия. Важно е, че Уран също е във вашия знак, което означава, че ще трябва да промените обичайния си начин на действие, за да постигнете целта си. Появилата се пред вас нова цел може да бъде реализирана, ако използвате нови методи. Започнете да учите нещо ново.

Водолей
Новолунието на 9 февруари е във вашия знак, което може да доведе до изцяло нов цикъл в живота ви. Слънцето и Луната ще направят квадрат с Уран във вашия домашен и семеен сектор, което пък ще наложи сериозни промени в навиците и домашното ви ежедневие, за да постигнете професионалните си цели. Онова, което ще приемете като криза, заради промяната на статуквото, ще ви донесе успех.

Овен
Новолунието е във вашия екипен сектор, което може да ви подтикне към работа с нов екип. Той обаче все пак е свързан с миналото ви… Например, бивш колега може да се върне и да предложи да работите заедно по нов успешен проект. Освен това ще участвате повече в дейности, които изискват използването на някои иновативни технологии и маркетинг инструменти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *