Лично

Уил Смит: Направих много грешки

В рамките на Международния кинофестивал в Джеда, Саудитска Арабия, Уил Смит призна пред своите почитатели, че е направил много грешки в живота си.

55-годишният актьор разсъжадава на тема „грешки“, но сподели също така, че се е поучил от своите, за да продължи напред.

Докато Уил говори, че често е грешил, един от феновете в публиката го окуражи с думите: „Обичаме вашите грешки!“

Вероятно Смит има предвид скандала с шамара на наградите „Оскар“ през март миналата година. Както и проблемите му в брака с Джейда Пинкет Смит, която наскоро призна, че двамата са разделени от 7 години.

Смит включи в разсъжданията си и темата за славата: „Славата е уникално чудовище и трябваше да бъда много внимателен“.

„Не трябва да приемаш твърде сериозно добрите неща, които всички говорят за теб, защото, колкото повече се възгордяваш и летиш нагоре, толкова по-силно ще те заболи, когато започнат да говорят лоши неща“.

„Нямам нужда от аплодисментите на другите, за да мога да се съсредоточа върху мисията си. Искам да се чувствате добре. И в същото време аз съм „дълбок“ човек. И съм в процес на усъвършенстване на добрите си страни.“

Между другото, съпругата на Уил – Джейда, сподели, че не смята да се развежда с актьора…

Всъщност всеки човек греши. Без грешки животът е невъзможен. Важно е наистина да учим своите уроци, да приемаме мъдростта, която животът ни дава чрез грешките. Още повече, когато става въпрос за публични личности, защото те дават пример, следвани са от милиони и биха могли със своите стъпки в живота да помогнат на милиони.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *