Любопитно

Ушите говорят за потенциала на човека

Тяхната форма и разположение разкриват какви сме в работата, в леглото, в семейството…

Ако горната част на ухото продължава над веждите, човекът е с висок интелект, очакват го финансови успехи и голяма кариера.

Ако ухото се намира под нивото на очите, собственикът му е доста посредствен.

Големите уши са знак за голям успех, ако са балансирани по дебелина, мекота и изящество на формата. Ако са с лоша форма,  свидетелстват за злоба и неспособност за общуване.

Малките уши, които се несъразмерни с останалите черти на лицето, говорят за мудност, глуповатост, липса на решителност и самоувереност, за хора, които лесно се поддават на манипулации.

Малките уши в комбинация с високо чело, говорят за властност, ум, склонност към насилие.

Тънките уши са знак за склонност към неоправдан риск, самота, липса на желание за комуникация.

Ушите, които са със заострен връх, принадлежат обикновено на хора с голяма разрушителна сила, упорити, с твърд характер, но не особено интелигентни.

Ако външната дъга на ухото е кръгла, мека и балансирана с останалата част от лицето, човекът е щастлив, отворен за нови неща, създаден за семеен живот.

Прилепналите до главата уши принадлежат на добър човек, който лесно печели любовта и уважението на околните, бързо се качва по стълбичката на успеха в кариерата.

Тънките и меки уши, с обърната вътрешна дъга, свидетелстват за човек, отдаден на удоволствията, истинска фурия в секса, непретенциозен, но страстен и готов на всякакви жертви, за да постигне целта си.

Ако меката част на ухото е сравнително голяма, това е знак за щастлив човек, който обича, работи с удоволствие, не се втренчва в дребните проблеми и може да постигне много в живота.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *