Дестинации & Дегустации

Уютно и вкусно изживяване в сърцето на София

Любимата ни столица се сдоби с прекрасно местенце в самото си сърце, в един от най-стилните хотели – „Хилтън“. Любителите на брънча вече могат да се насладят на чудните специалитети на OXBO.

Хората, които стоят зад проекта, казват, че тук вкусовете оживяват, вдъхновени от съвременните кулинарни шедьоври и неповторимите български рецепти.

Използват се продукти изцяло от местни производители. Концепцията на ресторанта – From Farm to Fork (от фермата до вилицата), се основава на използването на чисти и местни съставки. Така всяко ястие предлага на гостите феерия от богати вкусове.

Главният редактор на LOVEstyleMag бе сред журналистите и инфлуенсърите, които първи се потопиха в атмосферата на OXBO на тематично брънч събитие.

И мога да кажа от първо лице, че OXBO действително е много уютно, елегантно и в същото време дискретно местенце, където можете да хапнете както в компанията на любимия човек, на приятели или на семейството си.

За децата от OXBO са приготвили специален кът, в който аниматори ще се погрижат за тях, докато вие допивате кафето или чашата си с вино.

Лично аз се влюбих в рибните ястия, зеленчуците, приготвени на пара и овкусени божествено, салатите, леките десерти. Разбира се, има за всеки по много.

„Преди повече от десетилетие именно хотел Хилтън въведе концепцията за брънч в България. Радвам се, че мога да ви посрещна отново тук, в нашето ново бижу. Насладете се феерията от вкусове, в които ще ви потопим, съчетавайки неповторимата българска кухня с модерния авторски прочит на OXBO“, заяви пред своите гости Бони Манси, генерален мениджър на хотел „Хилтън“ в България по време на събитието.

OXBO посреща брънч ценителите веднъж месечно, в неделя, в часовете между 12,30 и 16,00 ч.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *