Тенденции

Радослава Лазарова представя своя колекция в Милано

Носителката на 3 отличия „Златна игла“ и „Дизайнер на годината“ за 2021 г. Радослава Лазарова ще представи своя колекция на съпътстващо събитие на Седмицата на модата в Милано на 18 и 19 февруари.

Тя е един от двамата дизайнери, които ще представят България на сцената на Mad Mood Milano Fashion Week.

„Моята колекция ще бъде сбор от най-добрите ми аутфити, които съм направила през годините, както и няколко ексклузивни, специално създадени за Mad Mood Milano Fashion Week тоалети“, заяви пред БТА Радослава Лазарова.

Тя определя ексклузивните тоалети като нов прочит на авторската си дантела, нюансирайки нежни материи и декоративни елементи.

За своето представяне в Милано талантливата дизайнерка е подбрала колекция от модели – от такива, подходящи за бизнесдами и за специални събития, до вечерни тоалети, комбиниращи вечерна и висша мода.

Аксесоарите са акцент в колекцията – ще има тиари, красиви ръкавици и интересни колани, допълва Лазарова. Ревюто ще завърши със сватбена мода.

Смолянската дизайнерка смята за своя запазена марка авторската дантела. Р

адослава Лазарова определя участието си в Милано като сбъдната мечта да покаже колекция на толкова значим форум. Тя е един от двамата дизайнери, излъчени като победители на своеобразен кастинг да представят България на сцената на Mad Mood Milano Fashion Week.

Дизайнерката заминава за Милано заедно с рекламното лице – Вероника Стефанова, „Мис България Свят 2017“.

Фотокредит: Хайлайф/От игла до конец

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *