Красота

Яркото червило подчертава женствеността

Черна очна линия, бежаво-кафяв фон дьо тен и ярко червило, това ни препоръчват гримьорите за есента, ако искаме да изглеждаме съблазнително женствени. Ние ви предлагаме и четири варианта на актуални визии, които видяхме на световните модни подиуми.

Лилава нежност
Имате нужда от: основа за грим, матови прасковени сенки, спирала за мигли, черен молив за очи, лилаво червило.
Как да нанесете? Нанесете върху клепачите от основата, за да имате траен грим през целия ден. След това сложете прасковените сенки. С помощта на молива очертайки леки стрелки на горния и долния клепач. Поставете спиралата внимателно, без на напластявате. Накрая сложете от червилото.

Пастелна красота
Имате нужда от: сенки в бежаво, черна очна линия с блестящи частици, спирала за мигли, червило в пастелен нюанс.
Как да нанесете? Върху целия клепач поставете от основата. След това с леко потупване нанесете сенките. Лекичко ги разнесете. На горния клепач очертайте леки стралки с помощта на очната линия. Насете спиралата. Най-накрая поставете червилото.

Розови мечти
Имате нужда от: матови черни сенки за очи, синя очна линия, спирала за мигли, червило в пастелно розово.
Как да нанесете? Нанесете на двата клепача от основата за грим. На горния клепач, в основата на миглите, нанесете от черните сенки. Лекичко разнесете. Подчертайте очите с помощта на очната линия. Нанесете спиралата. Накрая поставете червилото.

В цвят на мляко с какао
Имате нужда от: светло-бежови сенки за очи, прасковени и кафяви сенки, очна линия в кафяво, черен молив за очи, спирала за мигли, пастелно червило.
Как да нанесете? Подобно на горните варианти първо нанесете върху клепачите основата. След това – сенките в прасковен цвят. Във вътрешната част на окото и в участъка под веждите нанесете светло-бежовите сенки. Внимателно разнесете, за да се размие границата между двата нюанса. Във външните ъгли на очите нанесете кафяви сенки. С помощта на молива в основата на миглите нарисувайте леки стрелки. Подчертайте с очната линия. Нанесете спиралата. Накрая поставете червилото.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *