Лично

Жизел Бюндхен: Раздялата никога не е лесна

Жизел Бюндхен, един от топмоделите в света, се раздели със съпруга си – Том Брейди, с когото бяха заедно 14 години. 

Жизел понесе трудно раздялата. А сега се налага да гледа как бащата на децата й ходи на романтични срещи с друг топмодел – колежката на Жизел – Ирина Шейк. Дори се заговори, че бившият на Ирина – актьорът Брадли Купър, е одобрил Том, защото е стабилен и сериозен.

В интервю за бризалския „Вог“ Жизел споделя, че раздялата не е лесна, особено, когато медиите те следват по петите и гледат всяка твоя стъпка.

Жизел започва кариерата си на модел преди 28 години, но и днес е една от най-търсените и най-високоплатените на подиума.

Казва, че всичко зависи от това „да вярваш в ценностите си и в същността си“, както и от това да бъдеш голям труженик.

„Винаги съм се отнасяла сериозно към работата си и винаги съм била много професионална. По природа съм сдържана и в крайна сметка избрах работа, която, според мен, отговаряше повече на представата ми за себе си“.

След раздялата с Брейди, започва да прекарва повече време в снимане на филми, отдава се още повече на модата и на собственото си развитие.

„Винаги съм вярвала, че всяка ситуация, колкото и да е трудна, може да ни научи на нещо и да допринесе за развитието ни. Раздялата никога не е лесна, особено когато всички медии обсъждат всяка твоя стъпка. Опитах се да се съсредоточа върху децата си, здравето си, проектите и мечтите си“.

През 20-те си години Жизел често страда от пристъпи на паника, но с течение на времето се научава да се справя с тревожността. Постига го с помощта на дихателни техники, които практикува редовно.

Трите основни неща, които ѝ помагат да се чувства добре, са здравословната диета, ежедневните упражнения и времето за почивка на ума и тялото.

В началото на кариерата си, когато е работила „365 дни в годината“, Бюндхен пиела кафе, пушила е цигари, а виното е било и за закуска, и за обяд и за вечеря. Днес осъзнава, че основната тайна на младостта е здравето, пише БГНес.

„Днес осъзнавам, че здравето е най-голямото ми богатство, от съществено значение за щастливия живот и енергията, за да реализирам мечтите си“.

Когато е на 30 отказва цигарите, по-късно спира кафето, а от две години не пие алкохол. Единствената ѝ слабост е шоколадът.

Снимки: Инстаграм/gisele

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *