ЗвездиНовинки

Звездите, които не са били на „ти“ с училището

„Учи маме, за да не работиш“. Чували сте го, нали? Поне милион пъти. И да, трябва да се учи, да обичаме книгите, да имаме професия.

Но животът познава и други истории. Истории за успех.

Звездите имат лимузини, богат и лъскав живот, които са мечта за милиони по света… Всеки един от тях е постигнал успех. Но не е завършил училище. А причините са различни.

Хари Стайлс напуснал училище, заради The X Factor

Малко преди да стане част от кастинга за The X Factor Хаи Стайлс се е готвил за изпит по право и социология, мечтаел да бъде физиотерапевт. Но успехът на групата One Direction не му позволил да завърши училище. Пред него се отворили вратите за соло кариера, за холивудски блясък, за благотворителна дейност и активистки прояви.

Даниел Радклиф е учил само в Хогуортс

Факт. Заради напрегнатия снимачен график, Даниел не успява да завърши училище. Той обаче казва, че не съжалява. Споделя, че не се съмнява в интелектуалните си способности. И кой знае – някой ден може би ще направи това, което не е успял…

Камерън Диас предпочита моделството

Камерън учи в политехническо училище, когато я откриват за подиума. На 16 г. тя получава предложение от Elite Modeling Management. И вместо да положи изпити, се качва на подиума. На 22 г. получава ролята в „Маската“. Освен успехът в Холивуд, тя успява и със собствен бизнес – от миналата година произвежда свое органично вино.

Райън Гослинг бил хулиганът в класа

Той от дете мечтаел за кариерата на модел. На 17 напуска училище и започва работа в „Клуб Мики Маус“ заедно с Джъстин Тимбърлейк. И така – по пътя към „Оскар“-ите.

Куентин Тарантино напуска училище, за да е близо до киното

Известният режисьор бил много талантлив ученик, но не успял да вземе диплома за средно образование. „Обожавах историята. Удаваше ми се, уроците ми напомняха за киното“. На 17 си прави театър, започва да ходи на курсове по театрално майсторство. А на 20 снима първия си филм.

Том Круз бил изгонен, заради лошо поведение

Син на свещеник, Том прави доста глупости и накрая е изключен. Лошото реноме му пречи да стане свещеник, но му позволява да се концентрира върху хобито си. На 19 той получава първата си роля след като се мести в Ню Йорк.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *